Les coses bones al plat
La nostra carta
Què vols sopar o dinar?
Pregunta’ns també pel menú diari d’avui
Entrants
Entrantes
-
Escalivada 7,90€
Albergínia, pebrot vermell, ceba i tomàquet
-
Escalivada
Berenjena, pimiento rojo, cebolla y tomate
-
Amanida il·lustrada 7,40€
Enciam, tonyina, ou dur, olives, ceba i tomàquet
-
Ensalada Ilustrada
Lechuga, atún, huevo duro, olivas, cebolla y tomate
-
Amanida catalana 7,90€
Enciam, ou dur, olives, ceba, tomàquet i embotit
-
Ensalada catalana
Lechuga, huevo duro, olivas, cebolla, tomate y embutido.
-
Cabdells amb anxoves de L'Escala 10,00€
-
Cogollos con anchoas de L'Escala
-
Esqueixada de bacallà 10,00€
-
"Esqueixada" de bacalao
-
Orella de porc 7,90€
-
Oreja de cerdo
-
Cargols de Lleida a la llauna 12,90€
-
Caracoles de Lleida "a la llauna"
-
Cecina d'Astorga 13,90€
-
Cecina de Astorga
-
Pernil Ibèric 13,90€
-
Jamón Ibérico
-
Pernil Ibèric de glà 16,90€
-
Jamón Ibérico de bellota
-
Assortiment d'Ibèrics 13,90€
-
Surtido de ibéricos
-
Assortiment de formatges 13,90€
-
Surtido de quesos
-
Graellada de verdures 9,50€
-
Parrillada de verduras
-
Pa torrat amb all i oli 1,20€/persona
-
Pan tostado con alioli
Carns a la brasa
Carnes a la brasa
-
Salsitxa a la brasa 8,90€
-
Salchichas a la brasa
-
Conill a la brasa 7,90€
-
Conejo a la brasa
-
Pollastre a la brasa 7,90€
-
Pollo a la brasa
-
Filet a la brasa 19,90€
-
Filete a la brasa
-
Entrecot de vedella a la brasa 14,90€
-
Entrecot de ternera a la brasa
-
Entrecot de vaca 18,90€
-
Entrecot de vaca
-
Chuletón de vaca extra 49,90€/kg
-
Chuletón de vaca extra
-
Xai a la brasa 13,90€
-
Cordero a la brasa
-
Peus de porc a la brasa 10,00€
-
Manitas de cerdo a la brasa
-
Xai (ternasco) al forn de carbó 15,90€
-
Cordero (ternasco) al horno de carbón
-
Secret Ibèric (Don Eusebio) 15,40€
-
Secreto Ibérico (Don Eusebio)
Peixos a la brasa
Pescados a la brasa
-
Pop a la brasa 14,90€
-
Pulpo a la brasa
-
Bacallà Jumbo extra 16,90€
-
Bacalao Jumbo extra
-
Rèmol salvatge 60,00€/kg
-
Rodaballo salvaje
-
Llobarro salvatge 40,00€/kg
-
Lubina salvaje
Vegetals de temporada
Vegetales de temporada
-
Boletus edulis (ceps) a la planxa 15,00€
-
Boletus edulis (setas) a la plancha
-
Rovellons a la brasa 13,90€
-
Robellones a la brasa
-
Carxofes a la brasa 1,20€/unitat
-
Alcachofas a la brasa
Postres
Postres
-
Crema catalana 3,90€
-
Crema catalana
-
Flam 3,90€
-
Flan
-
Quallada amb mel 3,90€
-
Cuajada con miel
-
Pastís de formatge 5,50€
-
Tarta de queso
-
Fruita del temps (segons oferta)
-
Fruta del tiempo (según oferta)
-
Pastís tres llets 5,50€
-
Tarta tres leches